19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Adıgüzel güven tazeledi

Kütahya’nın Simav Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu Muhtarlar Derneği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Raif Adıgüzel 133 oy alarak yeniden Simav Muhtarlar Derneği Başkanı seçildi.

"BERABER HAREKET EDECEĞİZ"
Seçimler öncesinde Simav Muhtarlar Derneği Başkanı olarak bir konuşma yapan Raif Adıgüzel muhtarlığın seçimle göreve gelen devletin en uç noktası devletin ve demokrasinin başlangıç noktası olduğunu söyledi. Bu nedenle yönetim kurulu üyeleri ile birlikte diğer dernek ve sivil toplum örgütleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak köyleriyle birlikte 72 bine ulaşan nüfusuyla Kütahya'nın en büyük ilçesi konumundaki Simav'ın sorunlarına ve özlemlerine çözüm önerileri bulduklarını belirten Adıgüzel, yaptıkları güç birliğinin faydalarını gördüklerini söyledi. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Simav'ın sorunları karşısında duyarlı olacaklarını anlatan Adıgüzel, sorunların çözümünde halk ile yetkililer arasında köprü görevi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

133 OYLA YENİDEN BAŞKAN
Yapılan konuşmaların ardından Divan Başkanı Yusuf Cihan, faaliyetlerin belirtildiği Faaliyet Raporunu okutarak onaylattı. Yapılan oylama ile Derneğin faaliyet raporu kabul edildi.Açık oylama ile yapılan seçimlere tek liste ile giren 5 yıldır Simav merkez Kekliktepe Mahallesinin muhtarlık görevinin yanı sıra bir dönemdir de Simav Muhtarlar Derneği Başkanlığını yapan Raif Adıgüzel aldığı 133 oyla yeniden Dernek Başkanlığına seçildi.

Raif Adıgüzel'in yeniden dernek başkanlığına seçildiği Simav Muhtarlar Derneği yönetim kurulu asil üyeliklerine Samat Köyü Muhtarı Nurullah Dönmez, Bedirler Köyü Muhtarı Kamu-ran Abay, Simav Merkez Fatih Mahallesi Muhtarı İsmail Sülün ile Örenli Köyü Muhtarı Cemal Öz seçilirken Denetleme Kurulu üyeliklerinde Simav Merkez Cuma Mahal-lesi Muhtarı İlhan Bozatlı, Bademli Köyü Muhtarı Mustafa Efe, Çakırlar Köyü Muhtarı Şükrü Altıntaş görev aldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 13:20:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?