26
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

AKP'de belde aday adaylarına mülakat

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 21 beldenin tamamında seçime katılan AK Parti belediye başkanlığı için başvuru yapan 41 aday adayını mülakata aldı.

Parti lokalinde sabah saatlerinde başlayan sözlü mülakat akşama kadar sürdü. Seçime katılacak adayları netleştirmek amacıyla gerçekleştirilen mülakatın AK Parti Kütahya İl Yürütme Kurulu üyeleri İl Başkanı İsmail Dayıoğlu başkanlığında, Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı İlyas Kılıçaslan ve yönetim kurulu üyesi Cevdet Korkmaz tarafından ciddiyet içerisinde yapıldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 01:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin Asaf YAŞAR IP: 85.108.227.xxx Tarih : 29.01.2009 23:05:54

Beldelerde akp başkan adaylarını seçmek için toplanan bu kurul acaba ne kadar etkili oldu bilemiyoruz ama seçilen adaylara baktığımızda isabetli bir seçim olmadığını gördük.Çünkü sonuçta tercih edilen adayların akp'ye oy kaybettireceği aşikardır.Yanlış adaylar tercih edilmiştir.Örneğin yaklaşık yirmi sene önce simav'a yerleşip beldeyle irtibatı hiç kalmammış birini beldeye aday gösterilmiştir.Biliyoruz ve duyuyoruz ki buna benzer yanlış tercihler başka beldeler de de yapılmış.Kim bunda etkili olmuşsa akp ye ve vatana millete nasıl zarar verdiğini bi düşünsün.TERCİH EDİLEN ADAYLAR YÜZÜNDEN AKP APAÇIK OY KAYBINA UĞRAYACAKTIR.