19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

AKP'de Yağcı dönemi

AK Parti Genel Merkezi tarafından Kütahya’nın Simav İlçe Başkanlığı'na atanan Mehmet Yağcı (43) görevi yaklaşık 6 aydır vekaleten yürüten Sedat Karaca’dan devraldı.

Simav halkına hizmet etmeyi şereflerin en büyüğü olarak gördüğünü ifade eden Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu işadamı Mehmet Yağcı, kendisine layık görülen böylesine ulvi bir görevi en iyi bir şekilde yerine getirebilmek için canla başla çalışacağını söyledi.

Mehmet Yağcıya Genel Merkez tarafından ilçe başkanlığı görevine atama yazısı AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından Simav AK Parti lokalinde düzenlenen törenle tebliğ edildi. Simav gibi Kütahya’nın en büyük ilçesinde iktidar partisinin ilçe başkanı olarak görev yapmanın bilinci içerisinde bulunduğunu vurgulayan Yağcı, ”Ateşten gömlek giydim. Ancak beni bu göreve layık görenleri asla mahcup etmem” dedi.

Simav’ı iktidar nimetlerinden daha fazla yararlandırabilmek için her türlü oluşama ve fikirlere açık olacağının altını çizen Yağcı, Kütahya Milletvekilleri başta olmak üzere Kaymakam, Belediye Başkanları, daire müdürleri ve siyasilerle sıkı bir iş birliği ve diyalog içerisinde bulunacağını kaydetti. AK Partinin yaklaşık 7 yıllık iktidar sürecinde Simav’da ilçe başkanlığı koltuğuna 12. isim olarak oturan Yağcı, AK Parti olarak İlçede bu güne kadar başarılmamış birleştirici, yapıcı ve toparlayıcı bir unsur olmaya özen göstereceklerinin altını çizdi “ Simav’ın kaybettiği yıllarını kısa sürede geri getireceğiz. Hizmet yoksunu Simav hizmet zengini bir Simav olacak. Titizlikle sürdüreceğimiz çalışmalarımız sonucu bunu herkes görecek” şeklinde konuştu.

Yağcı, vatandaşlar arasında parti ayırımı yapmaksızın herkesin işini görmeye çalışacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2009 Cumartesi 12:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah yağcı IP: 85.100.237.xxx Tarih : 7.07.2009 00:34:23

Mehmet Yağcı' nın Simav için elinden gelen herşeyi yapacağına eminim. Hayırlı olsun