20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİMAV - KÜTAHYA

'AKP'li vekilleri ağır eleştirdi'

Kütahya'nın Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe, odalar arası istişare toplantısı için geldiği Simav'da AK Partili vekillere yüklendi. AK Partili 5 vekilin Kütahya ve ilçeleri adına hiçbir olumlu gelişme içerisinde bulunmadıklarını ileri süren Efe, "Bir bizim vekillere bakın. Bir de komşu il Afyonkarahisar ve Eskişehir'in AK Partili vekillerinin yaptıkları işlere bakın. Kıyaslayın. Biz daha yol problemimizi çözememişiz. Bırakın bölgesel kalkınma planlarını. Biz Kütahya'nın kalkınmasını sağlayamadık. Bizler konuşurken komşu iller problemlerini çözüme kavuşturuyorlar. İş alemi olarak AK Partili vekillerden şikayetçiyiz" şeklinde konuştu.


Kütahya merkez başta olmak üzere 12 ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden aşılması gereken bir çok problemi bulunduğuna dikkat çeken Efe, "iş alemi olarak AK Partili vekillerden şikayetçiyiz. Sorunların çözümüne yönelik Ticaret ve Sanayi Odası olarak düzenlediğimiz toplantılarımıza katılımlarını sağlamak için davet ediyoruz, 6 vekilden sadece biri geliyor, diğerleri gelmiyor. Biz gelelim meseleleri birlikte görüşelim diyoruz, randevularımızı kabul etmiyorlar. Sizin anlayacağınız hiç birisi bizi takmıyor" dedi.


Kütahya ve ilçelerinin problemlerinin çözümünün diyalogdan geçtiğini savunan Efe," Vekillerimiz ile bir araya gelsek sorunları çözeceğimize inanıyoruz. Ancak vekillerimiz bizi takmamakta ısrar ediyorlar. Onları önce Allah'a sonra sizlere havale ediyorum" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 13:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?