18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Allah seni başımızdan eksik etmesin!

MUHTARDAN ÖĞRETMENE TEŞEKKÜR

Kütahya'nın Simav İlçesine bağlı Gökçeler köyünde, vatandaşlar 2009–2010 eğitim dönemi öncesinde öğrenci azlığı nedeniyle kapanan okullarını muhtar İbrahim Paycu'nun önderliğinde Anaokuluna dönüştürdü.

Muhtar Payçu, evleri dolaşarak 10 öğrenciyi Anaokuluna kayıt yaptırdı. Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şartların oluşması üzerine 2009–2010 eğitim dönemi başlamadan önce Gökçeler Köyü Anaokuluna Gülşah Tütüncüyü öğretmen olarak görevlendirdi. 5 yıllık anaokulu öğretmeni Gülşah Tütüncü kendisini hem öğrencilerine hem de köy halkına kısa sürede sevdirmeyi başardı.

Vatandaşlarla birlikte köy muhtarı Payçu’da öğretmenlerini bir an olsun yalnız bırakmadı. Tarafların yakınlaşması başarıyı da beraberinde getirdi. Öğrenciler okullarını ve öğretmenlerini çok sevdi. Köy Muhtarı İbrahim Payçu geçtiğimiz gün gittiği Anaokulunda öğretmenleri Gülşah Tütüncüye köy halkı adına teşekkür etti. “ Allah seni başımızdan eksik etmesin” dedi.

Köy Muhtarı İbrahim Paycu, öğretmenleri Gülşah Tütüncü’den duyduğu memnuniyeti ziyaret için gittiği Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçiye de anlattığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 12:59:02
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 15:17:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?