15
Mayıs
2024
Çarşamba
SİMAV - KÜTAHYA

Bayan akaryatçıdan ilginç promosyon

Kütahya'nın Simav ilçesinin ilk ve tek bayan akaryakıt satıcısı Zehra Akay, birbirinden ilginç promosyonlarıyla dikkat çekiyor. Satışları artırmak için ilçede ilk kez promosyon uygulaması başlatan ve bu geleneğini art arda değişik uygulamalarla sürdüren bayan akaryakıt satıcısı Zehra Akay, şimdi de 60 YTL'lik akaryakıt alan sürücülere içerisinde hesap makinesi ve kalem bulunan sihirli bir kutu hediye etmeye başladı. 

İlçede 17 akaryakıt istasyonu bulunduğunu ifade eden Akay, "Ekmek aslanın ağzında. Satışlarımızı artırmak için 17 akaryakıt istasyonu olarak kendi aramızda tatlı bir rekabetin içerisindeyiz. 5 ay önce işletmeye açtığım istasyonumda satışları cazip hale getirmek için önce akaryakıt alan herkese sıcak ve soğuk içeçekler, bayan sürücüler için fular, ardından masa saati hediye ettim. Şimdi de 60 YTL alan herkese içerisinde hesap makinesi ve kalem bulunan sihirli bir kutu hediye ediyorum. Promosyondan yararlanmak isteyen Simavlı sürücüleri İzmir Caddesi üzerindeki Zehra Akay Akaryakıt istasyonumuza bekliyorum" dedi. 

Akay, ilçede ilk kez kendisinin başlattığı promosyonlu satışlara önümüzdeki günlerde değişik ürünlerle devam edeceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 13:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?