26
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Çalışmaları yerinde inceledi

KAYMAKAM RIZA DALAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kütahya’nın Simav Kaymakamı Rıza Dalan, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce Akbaldır Stadı'nda yaptırılan soyunma odaları ile tuvaletlerdeki çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü İlker Olut ile birlikte Akbaldır Stadına gelen kaymakam Rıza Dalan çalışmalarla ilgili Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Bilgin’den bilgi aldı.

Simav Akbaldır Stadına yaptırılan beş soyunma odasından dördünü takımların birisini de hakemlerin kullanacağına vurgu yapan Kaymakam Dalan Kapalı Spor Salonu ile Stat arasında kalan boşluğa da sporcuların yanı sıra vatandaşlarında yararlanabilmesi için modern tuvaletlerin yapıldığını bildirdi.

Kaymakam Dalan soyunma odaları ile tuvaletlerin bir an önce bitirilmesi için Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Bilgin’den çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Kaymakam Dalan çalışma yapılan bölümleri Belediye Başkanı Kasım Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin ve İlçe Emniyet Müdürü İlker Olut ile birlikte gezdikten sonra makama dönerken Simav Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mustafa Bilgin’e bir sonraki gelişinde soyunma odaları ile tuvaletleri tamamlanmış olarak görmek istediğini ifade etti.

Dalan, soyunma odası ve tuvaleti bulunmayan bir stat istemediğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 09:18:05
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 10:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?