22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİMAV - KÜTAHYA

CHP'den şehit evine taziye ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ünlütepe ve Eskişehir Milletvekili Murat Sönmez önderliğinde partinin Kütahya İl Başkanı Sebahattin Uçar, Afyon İl Başkanı Ali Çengelci, Simav İlçe Başkanı Ahmet Düzdemir, Tavşanlı İlçe Başkanı Niyazi Doğansoy, Şaphane İlçe Başkanı Nail Caner ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 40 kişilip bir ekip, Simavlı şehit Yücel Yiğit'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin Simav'ın Bahtıllı beldesindeki evine giden CHP'liler burada şehidin babası Veysel, annesi Hamide ve yakınlarıyla bir araya gelerek baş sağlığı dileğinde bulundu. Daha sonra CHP Afyon Milletvekili Halil Ünlütepe, Genel Başkan Deniz Baykal'ın şehidin ailesine yazdığı özel mektup ile yardım çekini şehidin babası Veysel Yiğit'e sundu.

Ünlütepe, "Biz buraya siyaset yapmaya gelmedik. Şehit üzerinden siyaset yapmayı parti olarak uygun bulmuyoruz. Tek amacımız sizi teselli etmek ve acılarınızı bir nebze olsun dinderebilmek" dedi. Terör meselesinin hiçbir siyasi partinin meselesi olmadığını belirten Ünlütepe, "Terör tüm Türkiye'nin meselesidir. Bu mesele siyasi partilerin birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelerek çözüm üretmesiyle çözülür. Bu mesele ben bilirim meselesi olmaktan çıkmış, biz biliriz meselesine dönüşmüştür" dedi.

Terör konusunun ülke gündeminden çıkarılması için tüm siyasi partilerin siyasi çıkarları bir kenara bırakması gerektiğini savunan Ünlütepe, şehit ailesine yaptığı taziye ziyaretinin ardından beldede vatandaşlarla görüştü.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 15:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?