18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Çim saha ineklere kaldı

İNEKLER SAHADA

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 10 yıl önce, Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesi kaplıca alanına, nizami ölçülerde futbol sahası yaptırdı, etrafını da demir parmaklıklarla çevirdi. Ancak Çitgölsporlu gençler ilgi göstermeyince, çim saha ineklere kaldı.

Köyün çobanları otlatmak amacıyla ineklerini sahaya salarken Çitgölsporlu gençlerde antrenman yapmak amacıyla Simav’a gelip gitmeye başladı. 10 yıl önce yapılan çim saha tek bir maça tanıklık dahi etmeden kaderine terk edildi, yapılan binlerce liralık masraf da çöpe gitti. İneklerin çim sahada otlarken oluşturdukları ilginç görüntüler televizyon reklamlarındaki çayırda otlayan inekleri aratmıyor.

Çim sahanın yürekler acısı haline üzüldüğünü ifade eden Çitgöl Beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın,” Çim sahayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden istedim. Belediyenin de katkılarıyla yeni bir saha yapmak istedim. Ancak talebim her seferinde geri çevrildi. Sahanın içler acısı durumuna vatandaşlar gibi bende üzülüyorum. Ancak elden gelen bir şey yok” diye konuştu.

İNEKLER SAHADA
İNEKLER SAHADA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 17:43:04
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 22:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?