27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİMAV - KÜTAHYA

Demokratlara 'yuvaya dönün' çağrısı

ESKİ DEMOKRATLARA 'YUVAYA DÖNÜN' ÇAĞRISI

Anavatan Partisi ile birleşmenin ardından çalışmalarına hız veren Kütahya’nın Simav Demokrat Parti ilçe teşkilatı, toparlanma sürecine girdi.

İlçe Başkanı Mehmet Yörük, başka partilere kayan eski demokratlara yuvaya dönün çağrısında bulundu Vatanını milletini seven, gönlünde Simav sevgisi yatan ve Simav’ın kaybettiği yıllara bir an önce dönmesini isteyen herkese kapılarının açık olduğunu dile getiren Yörük, bir araya geldiği Anavatan partisi Simav eski ilçe başkanı Bülent Ceylan ile birlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Anavatan Partisi Simav eski İlçe Başkanı Bülent Ceylan da, “Artık hepimiz Demokrat Partiliyiz” dedi.

DP Simav İlçe Başkanı Mehmet Yörük, Demokrat Parti olarak Simav’da güçlü bir tabanları olduğunu bildirdi. Simav’ın DP’sinin kalesi olduğunu vurgulayan Yörük, Anavatan Partisi'yle birleşmek suretiyle güçlerini iki misli daha artırdıklarına dikkat çekti.

Seçimler öncesinde başka partilere kayan eski Demokrat Partili dostlarına çağrıda bulunan Yörük,” Bizden ve Anavatan Partisinden diğer partilere geçen dostlarımızın geri dönmelerini bekliyoruz. Yani sizin anlayacağınız eski dostlarımızı yuvalarına dönmeye çağırıyoruz. Bu memlekete şimdiki iktidardan hayır gelmeyeceği artık açıkça ortaya çıkmıştır. Türkiye ve Simav’ı eskiden olduğu gibi yeniden imar ve inşa edecek tek parti DP’dir. Bu yüzden başka partilere kayan eski demokrat dostlarımızı yuvalarına dönmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 16:40:04
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 14:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?