18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Enişteye sevgi seli!

SİMAV’DA ENİŞTE SEVGİSİ

Simavlılar eniştelerini kendi evlatlarından ayırmıyor, onları çok seviyor.

Bunun en son örneğini de geçtiğimiz gün Belediyenin gerçekleştirdiği Toplu Sünnet ve Büyük Hayır törenlerinde gösterdiler. Törenlere katılmak üzere ilçeye gelen Trabzonlu damatları Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na inanılmaz bir sevgi gösterisinde bulundular.

Simav Muhtarlar Derneği’de enişteleri Mehmet Ali Kumbuzoğlu onuruna Baş Değirmenler Restorant’ta bir öğle yemeği verdi. Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, Simavlıların genelde damatlarını çok sevdiğini ve bu sevgisini de her fırsatta sergiledikleri tavır ve örnek davranışlarıyla ispatladıklarını söyledi.

Simav’ın damatları içerisinde TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun ayrı bir yeri ve sevgisi bulunduğunu anlatan Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel,” Eniştemiz Sayın Kumbuzoğlu Ankara’ya her gidişimizde bizi en iyi bir şekilde ağırlıyor. Sorunlarımızın çözümünde bize çok büyük yararlar sağlıyor. Simav halkı olarak genelde eniştelerimizi çok severiz. Ancak Trabzonlu Kumbuzoğlu’nun yeri bambaşka. Kendisine bu sevgimizi ispatlamak için dernek olarak 16 mahalle muhtarımızla birlikte kendisini Baş Değirmenler Restorant’ta ağırlama fırsatımız oldu. Yemekte aynı zamanda hem sohbet ettik, hem de sorunlarımızı aktardık. Kendisi de bizi en kısa sürede Ankara’ya davet etti, TBMM’ni gezdirecek. Bakanlarla görüştürecek” dedi.

Simavlıların gösterdiği ilginin kendisini her zaman duygulandırdığını ifade eden TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Kumbuzoğlu’da,” Trabzonlu olmama rağmen ben de Simav’ı ve Simavlıları çok seviyorum. Doğal güzellikleri ve sıcakkanlı oluşları aynen Karadeniz bölgesini ve Karadeniz insanının andırıyor. Bu yüzden hem Simav’ı hem de Simavlıları çok seviyorum. Fırsat bulduğumda Simav’a gelerek kayınçolarımı ziyaret etmeyi ihmal etmiyorum” dedi.

SİMAV’DA ENİŞTE SEVGİSİ
SİMAV’DA ENİŞTE SEVGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 12:39:00
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 16:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?