26
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Esnaftan musiki ziyafeti

Kütahya'nın Simav ilçesinde tamamı esnaflardan oluşan Simav Musiki Derneği korosu Dumlupınar Üniversitesine bağlı Simav Teknik Eğitim Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulu Simav Kampusü'nde 600'ü aşkın üniversiteli öğrenciye muhteşem bir konser verdi.

Erhan Akalın yönetimindeki koro program sonunda ayakta alkışlandı. Klasik şarkılarla sevilen eserleri bir araya getiren repertuarlarını başarıyla seslendiren koronun konseri, solistleri, saz sanatçıları sürprizleriyle göz doldurdu. Koronun kuruluşundan bu güne destek veren Simav Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü müzik öğretmeni Ahmet Sünbül'ün düet gösterisi salondan büyük alkış topladı.

İlk konserini bahar aylarında Simav halkına sunduklarını anlatan Simav Musiki Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Eren, bu tür kültürel etkinliklerine önümüzdeki günlerde devam edeceklerini söyledi. Doğan, bu hususta kendilerini destekleyen Simav kaymakamı Rıza Dalan, Belediye Başkanı Rıza Özdemir ile Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ile her zaman yanlarında görmekten büyük onur duydukları Simav halkına teşekkür etti.
Müzik ziyafetine dönüşen Klasik Türk Müziği Konseri gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 17:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?