19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Eynal Kaplıcaları'na 2 kral dairesi

Kütahya Simav’da Belediyenin işlettiği Eynal Kaplıcalarına Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapıldı. 3 katlı merkezin zemin ve birinci katlarındaki odalar fizik tedavisi görecek hastalara göre özel olarak hazırlanırken, ikinci ve üçüncü katları kaplıcada konaklamak isteyen lüks müşteriler için hazırlandı. Bu odalardan ikisini Kral Dairesi olarak hazırladıklarını ifade eden Kaplıcanın İşletme Müdürü Cemil Baybuk, Kral Dairesinin Kaplıcaya gelen ünlü konuklara hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Simav Eynal Kaplıcalarında yeni hizmete giren Kral Dairesinin siyasetçiler başta olmak üzere ilçeye gelen sanatçılar tarafından ilgi gördüğünü vurgulayan Kaplıcanın İşletme Müdürü Cemil Baybuk, 80 metrekarelik iki yatak odası, iki banyo, oda, küvet, duş, split klima, minibar, LCD televizyon, jakuzi, yemek ve çalışma masalarından oluşan Kral Dairelerinin aynı zamanda seçkin müşterilerine doyumsuz Simav manzarası sunduğunu ifade etti.

Baybuk, yeni hizmete giren Kral Dairelerinin en çok yeni evlenenlerin yanı sıra balayına çıkan çiftler tarafından da yoğun ilgi gördüğünü ve hiç boş kalmadığını söyledi.

Baybuk, vatandaşların Kral Dairelerine ilgi göstermesinin belediyenin gelirleri açısından memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 12:23:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?