19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Genç Yurdu Spor iyi başladı

GENÇ YURDUSPOR İLK MAÇINDA GALİP

2009 – 2010 Voleybol Erkekler Deplasmanlı Bölgesel Liginde Simav temsilcisi Genç Yurdu Spor ilk maçında Kütahyalı rakibi Termik Spor’u 3–0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Simav Akbaldır Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Simavlı sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Müsabakanın ilk setini 29–27, ikinci seti 25–19 ve üçüncü seti de 25–23 skorlarla kazanan Genç Yurdu Spor salondan 3–0 galip ayrıldı

Kulüp Başkanı İsmail Sülün, takımın yeni olduğunu ve uyum sorununu aşmaya çalıştıklarını söyledi. Uyum sorununu aşmak için haftada 4 antrenman yaptıklarını ifade eden takım kaptanı Özgür Uslu; “Biz uyum sorununu aşmak için haftada 4 antrenman yapıyoruz. Taraftar desteğine her zaman ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Bölgesel Voleybol liginde Kütahya’nın ilçeleri arasında Tavşanlının ardından mücadele veren ikinci ilçe takımının Simav Genç Yurdu Spor Voleybol takımı olduğunu vurgulayan takım kaptanı Özgür Uslu, taraftarlarından takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi. Uslu, ilk maçlarında olduğu gibi diğer maçlarında da taraftarlarından destek beklediklerini dile getiren Uslu, galibiyet serisine devam ederek Bölgesel ligde şampiyonluğu hedeflediklerini kaydetti.

GENÇ YURDUSPOR İLK MAÇINDA GALİP
GENÇ YURDUSPOR İLK MAÇINDA GALİP
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 11:55:01
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 16:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?