25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Gençyurdu döndü

GENÇYURDU SİMAV’A DÖNDÜ

Kütahya Simav’da tarihinde ilk kez büyük kulüpler gibi sezona Antalya’da kamp yaparak hazırlanan Süper Amatör ligin flaş ekibi Simav Genç Yurdu Spor, ilçeye döndü.

Simav’a döner dönmez bir haftalık Antalya kampında pestilini çıkardığı futbolcularının ayağının tozuyla Akbaldır Stadında antrenmana çıkaran Teknik Direktör Özcan Çelik, “ Lig 2 Ekim de başlıyor. Şampiyonluğu hedefleyen bir takıma durmak yakışmaz” dedi.

Antalya kampını değerlendiren Kulüp Başkanı İsmail Sülün, herkesin gurur duyacağı bir takım oluşturmanın gayreti içerisinde bulunduklarını, futbolcularında da bu güne kadar Simav tarihinde hiçbir kulübe nasip olmayan Antalya kampının ayrıcalığının karşılığını karşılaşmalarda görmek istediklerini kaydetti.

Bir haftalık Antalya kampının oldukça yararlı geçtiğini ifade eden Teknik direktör Özcan Çelik’de “Kamp sürecinde fizik kondisyon olarak hazır hale geldik. Futbolcularım aşırı sıcak havaya rağmen özveri ile çalıştılar. Umarım bu emeklerimiz karşılıksız kalmaz. 2 Ekim’de başlayacak olan yeni sezon için çalışmalarımızın geri kalanını Simav’da yapacağız. Bu yıl fırtına gibi esen bir Gençyurdu izlettireceğiz. Ben ve futbolcularım, futbolseverleri maçlarımızı izlemeye bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2010 Çarşamba 18:20:04
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 18:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?