25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Gençyurdu iddialı hazırlanıyor

GENÇYURDU VOLEYBOL YİNE İDDİALI

2009-2010 Voleybol Erkekler Deplasmanlı Bölgesel Liginde geçen hafta ilk maçında Kütahyalı rakibi Termik Spor'u 3–0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Simav temsilcisi Genç Yurdu Spor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Kütahya Gençlik Spor karşılaşmasına iddialı hazırlanıyor.

Birbirinden değerli 12 sporcudan oluşan Genç Yurdu Spor’un hem takım kaptanı hem de antrenörü Özgür Uslu, hafta sonu Kütahya’da yapacakları Kütahya Gençlik maçına iddialı hazırlandıklarını bildirdi. Simav Kapalı Spor Salonunda haftada iki antrenman yaptıklarını ifade eden Uslu, amaçlarının bu haftaki rakipleri Kütahya Gençliği de yenerek ligde ilk maçlarında Termik Spor karşısında aldıkları 3-0’lık sonucun tesadüfi olmadığını ispatlamak istemediklerini söyledi.

Erkekler Deplasmanlı Voleybol liginde Simav’ın tek temsilcisi olduklarını dile getiren Uslu, yönetim, teknik kadro, sporcu ve taraftarlarıyla tek yumruk olduklarını ve hak ettikleri yere gelmek için çalışma disiplininden bir an olsun bile kopmayacaklarını söyledi. Kendisine güvenenleri bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da mahçup etmeyeceğini vurgulayan kaptan Özgür Uslu, hafta sonu Kütahya’da karşılaşacakları Kütahya Gençlik maçına iyi hazırlanmak için Simav Kapalı Spor Salonunda haftada iki kez antrenman yaptıklarını kaydetti. Antrenmanların tam bir neşe içerisinde geçtiğini vurgulayan Özgür Uslu, takım olarak en büyük en büyük ihtiyaçlarının moral olduğunu söyledi.

GENÇYURDU VOLEYBOL YİNE İDDİALI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 11:57:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 16:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tahir türkoğlu IP: 88.236.2.xxx Tarih : 28.01.2010 17:50:01

evet o ihtiyaç olan morali vermek ve biraz daha canlıklık katmak için taa urfalardan geldik lisans işlemleri olsa idi bir iki maç bende oynamak isterdim ama nasip olmadı inş seneye katkılarımız olacak. emeği geçen herkese çok teşekkürler köyden daha fazla genci buralara kazandırabilirsek amacına ulaşmış olurrr başarılarrrrrr...