19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Hastaneye yer bulundu

ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI

Kütahya’nın Simav Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. 8 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın başkanlığında toplanan 6’sı AK Parti, 4’ü DP, 3’ü CHP ve 2’si de MHP’lilerden oluşan 15 meclis üyesi görüşmeye aldığı tüm maddeleri her zaman olduğu gibi bu kez de oy birliğiyle kabul etti.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav Belediye Meclisi olarak 8 aydan bu yana gerçekleştirdikleri toplantılarda görüştükleri tüm gündem maddelerini oy birliğiyle alarak tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir tavır sergilediklerini bildirdi.

Karahan, tüm ülkeye örnek olacak bir şekilde tavır sergileyen Belediye Meclis üyelerine gönülden teşekkür ettiğini bildirdi. Simav Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında ilçeye 33 milyon liralık yeni bir hastane yaptırmak için bir yıldır bekleyen hayırsever işadamı Nurullah Koyuncuoğlu’nun 30 dönümlük yer isteğini görüştü.

Meclis üyeleri hayırsever işadamına hastane yapmak üzere Muradınlar Mahallesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarının bulunduğu alanda belediyeye ait 30 dönümlük yerin gösterilmesini uygun bularak komisyona havale etti.

Belediye Meclis üyeleri Aralık ayı toplantısında ayrıca Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara hizmet sunan belediyeye ait isimsiz dinlenme parkının adının da Ali Haydar Nakipoğlu Dinlenme Parkı olarak belirlenmesine karar verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 09:23:05
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 10:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?