22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİMAV - KÜTAHYA

Hayırseverlerden eğitime destek

Kütahya'nın Simav ilçesinde, eczacı Hakkı Ceylan, genç yaşta ölen veteriner kardeşi Levent Ceylan'ın mezun olduğu Çaysimav İlköğretim Okulu'na bir yıl önce 4 bilgisayar ile bir projeksiyon makinesi hediye etmesinin ardından, bu defa 10 bin 350 YTL para harcayarak toplantı salonu yaptırdı, öğretmenler odasını yenilerek mefruşatlarını değiştirdi. 

Simav'ın eğitim gönüllüsü eczacı Hakkı Ceylan'ın ölen kardeşinin mezun olduğu okula yaptığı eğitim yardımları münasebetiyle okulda düzenlenen törene Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile Çaysimav beldesi belediye başkanı Mürsel Yıldıztekin, Okul Müdürü Necmettin Arlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Eğitim gönüllüsü Hakkı Ceylan, "Başarının giderek artması, kardeşimin mezun olduğu okula beni her yıl yeni katkılar yapmaya sevk ediyor. Daha iyi nesiller yetişmesi için önceden verdiğim desteği giderek artırmaya karar verdim. Okulumuza katkılarımız giderek artacak" dedi. 

Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun ile törende hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile Okul müdürü Necmettin Arlı katkılarından dolayı Hakkı Ceylan'a teşekkür etti. Daha sonra Eczacı Hakkı Ceylan tarafından okula kazandırılan toplantı salonu hizmete açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 12:38:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?