18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

HEM sergisini kaymakam açtı

HALK EĞİTİM SERGİSİNİ KAYMAKAM HOROZOĞLU AÇTI

Kütahya Simav Halk Eğitim Merkezi'nin Öğretmenevi Teşhir Salonu'nda düzenlediği 2009–2010 öğretim yılı yılsonu sergisi, Kaymakam Cengiz Horozoğlu tarafından açıldı.

Sergi açılışı öncesi düzenlenen törene Kaymakam Cengiz Horozoğlu, Belediye Başkanı Kasım Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, daire müdürleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Simav Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Seymanoğlu, 2009–2010 eğitim öğretim yılında meslek edindirme, sosyal, kültürel ve okuma yazma kurslarının yanında örgün öğretim kurumu olan okullarda seviye belirleme ve hazırlık kursları ile birlikte toplam 289 kurs açıldığını, bu kurslara 4 bin 21 erkek, 5 bin 405 kadın olmak üzere toplam 9 bin 426 kursiyerin katıldığını ifade etti.

Kaymakam Cengiz Horozoğlu da öncelikle kurslara katılan kursiyerleri ve mezunları tebrik ederek, “Kendimizi devamlı yenilemeliyiz, bilgi ve becerilerimizi artırmalıyız. Halk Eğitim Müdürlüğü çalışmaları da kendimizi yenilemeye dönük, yeniden hayatın içine katılmaya dönük çalışmaları yapıyor.' dedi. Kaymakam Horozoğlu, yeni iş alanlarına yönelik insanların katılımını sağlayacak kurslara da ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladı. Yapılan konuşmaların ardından kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını Kaymakam Cengiz Horozoğlu verdi. Sertifika töreninin ardından Simav Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerince hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışını Kaymakam Cengiz Horozoğlu, Belediye Başkanı Kasım Karahan ve kursiyerler birlikte yaptı. Kurdele kesiminin ardından Kaymakam Horozoğlu sergiyi gezerek kursiyerlerden bilgiler aldı.

HALK EĞİTİM SERGİSİNİ KAYMAKAM HOROZOĞLU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 11:36:01
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 13:17:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?