19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

İtfaiye sınavını kazananlar açıklandı

SİMAV’DA İTFAİYENİN SINAVINI KAZANANLAR BELİRLENDİ

Kütahya Simav Belediyesi, 108 kişinin başvurduğu sınavlarda itfaiye eri olmaya hak kazanan 6 kişinin isimlerini bu gün açıkladı. Sınavı kazanarak itfaiye eri olmaya hak kazananların isimleri şöyle: Ahmet Balbulmuş, Göksal Çakmakçı, Mustafa Akdaş, Hakkı Boyacı, Murat Çetin ve Şükrü Çimen.

İsmi açıklananların Simav Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurmaları ve evraklarını teslim etmeleri gerekiyor.

ADAYLAR SÖZLÜ VE BEDENSEL YETERLİLİK SINAVLARINA KATILDI

Simav Belediyesi ve Akbaldır Stadında yapılan sınavlarda; adaylar önce sözlü mülakata alındılar, ardından itfaiye eri olabilmek için hazırlanan parkuru tamamlamaya çalıştılar. Adaylar, hazırlanan özel parkurda, ipe tırmanma, hortum kullanma kabiliyeti, itfaiye merdivenine tırmanma ve engelli parkuru gibi testlere tabi tutuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 12:17:05
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 19:00:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
falanca kişi IP: 81.215.229.xxx Tarih : 22.02.2011 17:10:13

o mülakatta bende vardım bir kere yalan söyleniyor yok ipe tırmanmaymış yok hortum kullanmaymış yok daha neler yalan haber vermeyin kardeşim.kaldı ki biri cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulnulmuş bu konu hakkında soruşturma açılmış iyide olmuş.çünkü girenlerin hepsi belediyenin adamları.bizzat ben biliyorum çünkü ordaydım ve hem sözlü hem bendeni mülakata katıldım.ayrıca ordaki sorumlu birde kendi ağzıyla söyledi baş vuru yapacağım zaman.bana dedi ki sen boşuna zahmet etmişsin çünkü bizim alacağımız kişiler belli kişilerdir yani belediyemizde çalışan sözleşmeli personel alınacak dedi.ne oldu şimdi cumhuriyet başsavcısı olayı el koydu ve soruturma başlattı.ne demişler