19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Jeotermal Allah’ın bir lütfu

MHP KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ALİM IŞIK:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Alim Işık, memleketi Simav’da Ticaret ve Sanayi Odası'nı (STSO) ziyarette kendisini halkın hizmetkarı olarak gördüğünü söyledi. Simav’ın çözüm bekleyen sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıya katılan MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Simav’ın gelişip kalkınması için elindeki termal zenginlikleri yerinde kullanması gerektiğini dile getirdi.

Jeotermal enerji kaynaklarıyla doğal güzelliklerin Allah’ın Simav’a bir lütfü olduğunu vurgulayan Işık, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin önderliğinde ilçede yapımı planlanan Organize Sera ve Organize Sanayi Bölgesi projelerine Ankara’da elinden gelen desteği sağlamaya çalışacağını bildirdi. Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ilçede görev yapan sivil toplum örgütlerinin Simav’ın gelişip kalkınması için son günlerde kendi aralarında sergiledikleri iş birliğini sevindirici bulduklarını ve birlikteliğe siyasilerinde iştirak etmesinin ilerisi için kendilerini ümitlendirdiğini kaydetti.

STSO olarak her Ankara’ya gittiklerinde Meclis’te ziyaret ettikleri hemşerileri Alim Işık’ın kendilerine yoğun ilgi göstermesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Kazcıoğlu, Simav için hayati önem taşıyan Organize Sanayi ve Organize Sera projelerinin hayata geçirilmesi aşamasında kendilerine destek sağlayan Alim Işık’a sivil toplum örgütleri adına teşekkür etti.

Simav’ın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıya STSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu’nun yanı sıra Meclis Başkanı Raci Hazıroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile MHP Simav İlçe Başkanı Ahmet Gündüz de katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda taraflar Simav’ın çözüm bekleyen ulaşım başta olmak üzere tarım, sanayi, eğitim, sağlık gibi konularda fikir alışverişinde bulundu, çözüm yollarını araştırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 11:11:01
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 12:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?