19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Kampüs şenlendi

FAKÜLTE ŞENLENDİ

Dumlupınar Üniversitesi (DPU) Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Meslek Yüksekokulu kampusunda düzenlenen bahar şenliğine Eskişehir’den gelen Akademik Uyarı adlı grup damgasını vurdu.

Solistliğini Murat Yapıcının yaptığı Altan Özdil, Burak Mutlu, Durmuş Kızak ve Özcan Yapıcıdan oluşan grup şarkılarıyla öğrencileri adeta kendinden geçirdi. Güncel parçaların yanı sıra Barış Manço gibi ünlü sanatçıların şarkılarını seslendiren grup öğrencileri kendilerine hayran bıraktı.

Simav Eynal Kaplıcaları’nın ününü duyduğunu söyleyen Solist Murat Yapıcı “Burada muhteşem bir potansiyel var. Şehir olarak harika bir yer. Ayrıca kuru fasulyesinin de meşhur olduğunu öğrendim, mutlaka tadına bakmak istiyorum. Simav’ı ve sizlere hayran kaldım gelecek yıl yapılacak şenliklere de gelmek istiyorum” dedi. Simav’da böyle bir organizasyonu gerçekleştirebildikleri için gurur duyduklarını söyleyen öğrenci temsilcisi Ferdi Nizamoğlu “Kısa zamanda gerçekleştirdiğimiz organizasyonda öğrenci arkadaşlarım tarafından olumlu eleştiriler almak beni mutlu ediyor. Organizasyonda yardımlarını bizden esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

FAKÜLTE ŞENLENDİ
FAKÜLTE ŞENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 10:20:05
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 23:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?