30
Mayıs
2024
Perşembe
SİMAV - KÜTAHYA

Kapalı spor salonu jeotermallendi

KAPALI SPOR SALONU JEOTERMALLENDİ

Kütahya Simav'da Akbaldır Kapalı Spor Salonunda soğuk havada yapılan karşılaşmaların hem sporcuları hem de sporseverleri olumsuz yönde etkilediğine yönelik basında çıkan haberler üzerine harekete geçen Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Simav Belediyesinin de desteğini alarak sağladığı yaklaşık 14 bin TL ödenek ile Kapalı Spor Salonunun jeotermal enerji ile ısınmasını sağladı.

Simav Belediyesinin destek verdiği çalışmalar sonucu 1982 yılından bu yana sıcak ortamda karşılaşmalara hasret sporcularla sporseverler, jeotermal enerjiyle birlikte Akbaldır Kapalı Spor Salonuna akın etmeye başladı.

Jeotermale kavuşmasının ardından Deplasmanlı Voleybol ve Basketbol ligi başta olmak üzere okullar arası voleybol ve basketbol karşılaşmalarının oynandığı 500 seyirci kapasiteli Simav Akbaldır Kapalı Spor Salonu hem sporcuların hem de sporseverlerin ilgi odağı oldu.

Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Bilgin’in yanı sıra sporcularla sporseverler, Akbaldır Kapalı Spor Salonunun jeotermal enerjiye kavuşturulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

KAPALI SPOR SALONU JEOTERMALLENDİ
KAPALI SPOR SALONU JEOTERMALLENDİ
KAPALI SPOR SALONU JEOTERMALLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 17:25:03
Güncelleme :8 Mart 2011 Salı 18:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?