20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİMAV - KÜTAHYA

Kaplıca alanına 850 gül fidanı

NAŞA'DA KAPLICA ALANINA 850 GÜL FİDANI DİKİLDİ

Kütahya Simav’a bağlı Naşa beldesinin MHP'li belediye Başkanı Kadir Bütüner, belediye olarak işlettikleri 200 yatak kapasiteli Naşa Kaplıca alanına 850 adet yeni yediveren gül fidanı diktiklerini bildirdi.

Başkan Kadir Bütüner, amaçlarının çeşitli hastalıklarına şifa bulmak amacıyla her yıl kaplıcaya gelen binlerce müşteriye daha güzel bir ortamda kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

4 mevsim açma özelliği taşıyan yediveren gülleri sayesinde Naşa Kaplıcalarının bundan böyle müşterilerine daha göz alıcı bir ortamda hizmet sunacağını ifade eden Bütüner," Kaplıca alanımıza diktiğimiz 850 yediveren gülü sayesinde şifa yurdumuz cennet bahçesine dönüşecek. Çevreye mis gibi kokular yayılacak. Şifa aramaya gelenler bir yandan hastalıklarına çare bulurken, bir yandan da tatilin tadını çıkaracaklar" şeklinde konuştu.

Yerin altından 100 metreden fışkıran 110 derecelik şifalı sıcak suyun romatizma ve siyatik başta olmak üzere kırık-çıkık, eklem ağrıları, cilt ve deri hastalıkları, cinsel rahatsızlıklar, ruhen ve bedenen yaşanan yorgunluklar gibi pek çok hastalığa iyi geldiğini ifade eden Başkan Bütüner, vatandaşa daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için kaplıcadaki yatak sayısını belediyenin imkanları ölçüsünde her yıl artırdıklarını kaydetti.

NAŞA'DA KAPLICA ALANINA 850 GÜL FİDANI DİKİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 17:54:01
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 17:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?