23
Mayıs
2024
Perşembe
SİMAV - KÜTAHYA

Kaymakam projenin peşini bırakmıyor

Simav Kaymakamı Günay Özdemir, 2004-2005 eğitim dönemi başında ilçedeki tüm okullarda başlattığı 15 dakikalık zorunlu kitap okuma kampanyasının peşini bırakmıyor.

Projenin başarıya ulaşması için çalışma saatlerinin büyük bölümünü okullara ayıran Kaymakam Özdemir, "12 Haziran’da yapılacak LGS sınavlarından bu yıl Simav olarak büyük bir başarı bekliyorum. Bunun için hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi motive edebilmek için köy köy dolaşıp okulları denetliyorum. Projenin aksayan yönleri varsa çareler üretip başarıya ulaşmasını sağlıyorum" dedi.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Uzun ile birlikte son olarak ilçeye bağlı Yeşilköy İlköğretim Okulunu ziyaret eden Kaymakam Özdemir, okul müdürü Mehmet Emin İncekulak’tan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Kaymakam Özdemir, "Baharla birlikte öğrenciler ve öğretmen arkadaşlarımıza bir rehavet havası çöker. Sakın bu havaya kapılmayın. Sınavlara az bir zaman kaldı. Başarı için daha çok ve hızlı kitap okumamız ve daha çok çalışmamız lazım. Ben her türlü desteğe hazırım" diye konuştu.

Okul Müdürü Mehmet Emin İncekulak da, "Okulumuz Sosyal bilgilerde il birincisi oldu. Bu da eğitim dönemi başında başlattığınız zorunlu kitap okuma kampanyasının sonucu. Önceleri okulumuz öğrencileri böyle bir başarı elde edemiyorlardı. Öyle umuyoruz ki bu yıl okulumuzdan en az 10 öğrenci Fen lisesi sınavlarını kazanabilir" açıklamasında bulundu.

Daha sonra Yeşilköy Belediye Başkanı Mustafa Bircan tarafından satın alınan zorunlu kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 13:47:41
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 15:30:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa aksu IP: 81.214.35.xxx Tarih : 23.03.2005 18:23:42
çok olumlu bir çalışma tebrikler sayın kaymakamım böyle olumlu güzel çalışmalar sayın rıza özdemir in darısı başına gerçi 6 senede çok yoruldu ama.ona vız gelir , nede olsa akkurt.