25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Kekliktepe'ye park

KEKLİKTEPE MAHALLESİNE PARK

Kütahya Simav’ın en kalabalık mahalleleri arasında ikinci sırada yer alan Keklik Tepe Mahallesine Belediye tarafından içinde fitnes aletleri de bulunan park yapılıyor.

Yapımına başlanan parkın 4 bin metrekare alan üzerine kurulacağı ve üçgen park olacağı öğrenildi.

Çalışmaları yürüten Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yeni park projesinde oturma bankları, aydınlatma elemanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkı ile fitnes aletlerinin yer alacağını kaydetti.

Projelendirme çalışmalarında park alanı içerisindeki mevcut ağaçların korunmasına özen gösterdiklerinin vurgulayan Belediye Başkanı Kasım Karahan, “ Kekliktepe Mahallemizdeki alanın tasarlanması yapılırken insanların geçiş noktası olmasını göz önüne aldık. Kekliktepe Parkı daha çok vatandaşların oturup dinlenebileceği bir şekilde dizayn edildi” dedi.

Parkın içerisiyle çevresini çeşitli süs bitkileri ve ağaçlarla donatacaklarını kaydeden Başkan Karahan,” Parkın dört bir yanına mevsimlik çiçekler ekeceğiz. Günün yorgunluğunu dinlenerek çıkarmak isteyen vatandaşlarımız Kekliktepe Parkından çok hoşlanacaklar” şeklinde konuştu.

KEKLİKTEPE MAHALLESİNE PARK
KEKLİKTEPE MAHALLESİNE PARK
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 13:48:01
Güncelleme :31 Ağustos 2010 Salı 15:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?