19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Kilolarını spor merkezinde atıyorlar

SİMAVLI KADINLAR FAZLA KİLOLARINI HALK EĞİTİM SPOR MERKEZİ'NDE ATIYOR

Kütahya'nın 25 bin nüfuslu ilçesi Simav'da, fazla kilolarından şikayetçi olan hanımlar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Sayokan Derneği iş birliği ile hizmet veren spor merkezinde spor yapıyor.

Halk Kütüphanesi'nin alt bölümünde faaliyet gösteren HEM Spor Merkezi'ne gelen vatandaşlar, kilolarını kontrol altında tutabilmek için fitnes başta olmak üzere kardio, pilates ve jimnastik yapıyor. Beden eğitimi öğretmeni İnci Çalış'ın nezaretinde günde 3 saat ter atan Simavlı hanımlar, 33 jimnastik aletinin sayısının çoğaltılmasını istiyor.

Mekandan son derece memnun kaldıklarını dile getiren Simavlı hanımlar, kendilerine böyle bir hizmeti sunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Sayokan Derneği yetkililerine teşekkür etti.

Halk Eğitimi Müdür Yardımcısı Tevfik Karabacak, spor salonunun büyük ilgi gördüğünü söyledi. Bayan ağırlıklı olmak üzere salonda Simavlılara çeşitli saatlerde spor yapabilme imkanı sunduklarını belirten Karabacak, bu saatler haricinde gelen vatandaşların da ferdi spor yapabildiklerini anlattı.

Karabacak, salonlarına zayıflamak için gelen vatandaşlara bazı tavsiyelerde bulunduklarını ve program dahilinde çalışma imkanı sunduklarını kaydetti. Karabacak, salondaki mevcut 33 jimnastik aletinin günün şartlarına uygun hale getirilmesi için kampanya başlattıklarını, kampanyaya hayırsever esnaflar başta olmak üzere Kaymakam Rıza Dalan ve Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın da destek sözü verdiğini anlattı.

SİMAVLI KADINLAR FAZLA KİLOLARINI HALK EĞİTİM SPOR MERKEZİ'NDE ATIYOR
SİMAVLI KADINLAR FAZLA KİLOLARINI HALK EĞİTİM SPOR MERKEZİ'NDE ATIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 14:39:00
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 18:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?