27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİMAV - KÜTAHYA

Kocatepe'den yatırımlara yakın takip

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Simav ilçesindeki yatırımları yerinde inceledi.

Şaphane ilçesi yakınlarında tekstil işçilerini taşıyan servis aracının takla atması sonucu yaralanan 8 kişiyi tedavi gördükleri Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde ziyarete gelen Vali Şükrü Kocatepe, daha sonra makamlarında ziyaret ettiği Kaymakam Rıza Dalan, Belediye Başkanı Kasım Karahan, İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver ile Garnizon ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Bora Taşdelen'i de yanına alarak, Simav'da yapımı süren yatırımları gezdi.

İlk olarak belediyenin Sosyal Güvenlik Kurumu'na tahsis ederek onarımını üstlendiği binaya giden Vali Kocatepe, burada Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'dan çalışmalarla ilgili aldı.

Başkan Karahan, tadilat işlemlerini kısa sürede bitirerek Sosyal Güvenlik Kurumu'nun Simav'da çalışmalara bir an önce başlamasını amaçladıklarını bildirdi. Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Simav Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'ne geçen Vali Kocatepe, burada yapımı devam eden ek derslik binasında incelemelerde bulunup, okul müdürü Çetin Terzioğlu'ndan gelişmelerle ilgili bilgiler aldı.

Ardından hayırsever işadamı Nurullah Koyuncuoğlu tarafından yaptırılan ana okulu inşaatını gezen Vali Kocatepe Akbaldır Stadyumu bitişiğinde yapımı planlanan lise binasının yerini gezip gördü, Kaymakam Rıza Dalan ve Belediye Başkanı Kasım Karahan'dan arsa ile ilgili teknik bilgiler alan Vali Kocatepe, ilçede yapımı devam eden yatırımların bir an önce bitirilmesi yönünde yetkililere talimat vedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 17:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?