18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

MHP Simav'da çok iddialı

Kütahya'nın Simav Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, büyük bir titizlikle seçtikleri adaylarla seçime girecekleri 21 beldenin tamamında iddialı olduklarını söyledi.

Şu ana kadar Simav'ın 21 beldesinden 19'un da adaylarını belirlediklerini dile getiren Gündüz, kalan iki beldede aday belirleme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu dile getirdi.

Beyce'de Şerafettin Karaca, Demirciköy'de Mustafa Çetin, Öreyler'de Özden Akçay, Çaysimav'da Mürsel Yıldıztekin, Gümüşsu'da Yıldırım Aslan, Bahtıllı'da Ahmet Gümüş, Akdağ'da Himmet Sancar, Güney'de Mustafa Çavdar, Naşa'da Kadir Bütüner, Yemişli'de Numan Aygün, Yeşildere'de Tahsin Akkuş, Kestel'de Mehmet Onar, Şenköy'de İsmail barındık, Kalkan'da İsmail Karipcin, Yeşilköy'de Mustafa Bircan, Kuşu'da Cavit Özyurt, Karacahisar'da Mustafa Özdinç, Yaykın'da Mustafa Yeşilçınar ve Çitgöl beldesi'nde Mustafa Eriş ile seçime gireceklerini hatırlatan Gündüz, Hisarbey ve Yeniköy belde adaylarını da yakında açıklayacaklarını kaydetti.
MHP'nin Çitgöl belde adayı Mustafa Eriş'in adaylığının açıklanmasıyla ilgili parti lokalinde tören düzenlendi.

Çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan Çitgöl beldesi adayı keresteci Mustafa Eriş, kaplıcası, doğal güzellikleri ve zengin termal kaynaklarıyla ünlü Çitgöl beldesinin iyi yönetilmediğini söyledi. Yapılanları yeterli görmedikleri için aday olduğunu açıklayan Eriş, Çitgöl'e daha güzel eserler kazandırmak ve hak ettiği noktaya getirebilmek amacıyla var güçleriyle çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Çitgöl'ü seven ve bu uğurda hiçbir menfaat gözetmeyen dava arkadaşlarıyla birlikte beldesinin başta içme suyunu sorunu olmak üzere buna benzer pek çok sorununu çok kısa sürede çözüme kavuşturmak amacıyla belediye başkanlığı gibi ulvi bir göreve talip olduklarının altını çizen Eriş, göreve hemşerilerinden gelen yoğun talepleri kıramadığı için talip olduğunu ifade etti, hemşerilerinden destek beklediğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 23:59:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?