26
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

MHP'de Çark dönemi

SİMAV MHP’DE GÖREV DEŞİKLİĞİ

Kütahya’nın Simav Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 5 yıllık İlçe Başkanı Ahmet Gündüz, bir ay önce yönetim kurulu üyelerini toplayarak özel işleri nedeniyle görevinden ayrılmak istediğini bildirdi.

Bunun üzerine toplanan yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanlığı görevine uygun buldukları 2 çocuk babası 41 yaşındaki inşaat mühendisi Ahmet Çark’ın ismini Genel Merkeze bildirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Ahmet Gündüz görevi Ahmet Çark’a devir etti. Devir teslim işlemleriyle ilgili MHP İlçe Teşkilatında tören düzenlendi.

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ve MHP Kütahya İl Başkanı Kamil Konya’nın da hazır bulunduğu törende konuşan MHP Simav’ın yeni ilçe başkanı Ahmet Çark, ”Eski İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Gündüz abimiz bu davanın çilesine talip olmuş, çekirdekten yetişmiş, bilgili, kültürlü, deneyimli, tecrübeli, hisleriyle değil aklıyla hareket edebilen değerli bir büyümüzdür. Kendisinin bilgisinden, tecrübesinden her zaman faydalanacağımı ifade etmek istiyorum. Kendisini severiz, sayarız ve saygıda kusur etmeyiz. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. MHP Sadece bir parti değildir. Bir davadır. Türkün Türk Milletinin geleceği, Türk Milletinin milli ve manevi değerlerini ezelden ebede yaşama ve yaşatma davasıdır. MHP Ülkemizin, milli birlik ve bütünlüğünün çimentosudur” dedi.

İçlerinde ve dışlarında kendilerine yakın veya kendilerine uzak, herkese sevgi ve saygıyla yaklaşarak Simav’da MHP'nin siyasi dinamiğini harekete geçireceklerini anlatan Çark, şöyle devam etti: “Ülkücü camianın sevgiyle kucaklaşıp kenetlenmesini ve bütünleşmesini gerçekleştireceğiz. MHP'yi Simav’ın her karış toprağında beğenilen, sevilen ve umut bağlanan bir siyasi partiye dönüştürmek için gerekli açılımlar ve çalışmalar yapacağız. Seçmenle iç içe olan, onların nabzını tutarak dert ve sevinçlerini paylaşacağız. Davasını iyi bilen, davasıyla bütünleşmiş ve davasını güzel, doğru tebliğ edebilen, fikir üretebilen, olaylara objektif açıdan bakabilen ve subjektif açıdan da değerlendirebilen bilgili, kültürlü, hisleriyle değil, aklıyla hareket edebilen, nefsinin esiri değil, nefsine hakim olabilen bir yönetim olacağız. Bütün Ülkücü Camiayı kucaklayacak, davasını yaşayacak, sen, ben kavgasından uzak duracak, Simav’ı ayağa kaldıracak, bütün milliyetçileri birleştirecek, ülkücü gençliğe önem verecek, adamın adamı olmayacak, Allah rızası için çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 15:53:02
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 18:08:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?