19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Muhtarları buluşturan yemek

Kütahya’nın Simav ilçesinde görev yapan köy ve mahalle muhtarları, Simav Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye tarafından işletilen Eynal Kaplıcaları Restoran’da gerçekleşen yemekte konuşan Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, Simav ilçe merkezi, köy ve beldelerinde görev yapan 133 muhtarı bir araya getirip tanıştırıp kaynaştırmak istediklerini söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Simav’ı yönetenlere her konuda destek olmak istediklerini dile getiren Adıgüzel, yeni dönemde amaçlarının Simav’a yapılacak her türlü yatırıma muhtarlar olarak destek olmak istediklerini kaydetti. Simav’ın köyleriyle birlikte 72 bini aşan nüfusuyla Kütahya’nın en büyük ilçesi olduğunu vurgulayan Adıgüzel, ilçe merkezi ve köylerine yapılacak yatırımların Simav’a layık olmasına gayret göstereceklerini bildirdi.

Simav Muhtarlar derneği tarafından Eynal Kaplıcaları Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine Simav Kaymakamı Rıza Dalan, Simav’ın DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Kütahya İl Genel Meclisinin Simavlı üyeleri, Dikensiz Güller Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Bacaksız, daire müdürleriyle 133 köy ve mahalle muhtarının tamamı katıldı. Yemekte muhtarlara hitap eden Simav Kaymakamı Rıza Dalan, birlik, beraberlik ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği böylesine güzel bir ortamda bizleri siz değerli muhtarlarımızla buluşturan Simav Muhtarlar Derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Simav’ı muhtarlar ile birlikte yeniden imar ve inşa edeceklerini bildirdi. Karahan, Simav’ı hak ettiği çağdaş ve modern bir kent görünümüne kavuşturmak için muhtarların desteğine ihtiyaç duyduğunu ve bu desteği de alacağından emin olduğunu bildirdi. Son olarak söz alan Kütahya İl Daimi Encümeni üyesi Hüseyin Kalaycık, Simav’ın köylerine yapmayı planladıkları hizmetleri anlattı.

Yemeğin ardından protokol ve üyelerinin tamamını uğurlayan Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, bu tür etkinliklerin sıkça tekrarlanacağını ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte her ay bir köye gezi düzenleyerek muhtar ve köylerin sorunlarını yerinde tespit etmeyi amaçladıklarını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 14:55:16
Güncelleme :11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?