18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Otomatik ödeme dönemi

SİMAV'DA SU VE JEOTERMAL ABONELERİNE KOLAYLIK

Kütahya Simav Belediyesi Yapı ve Kredi Bankası Simav Şubesi ile jeotermal ve içme suyu abonelerinin faturalarını otomatik ödeme ile tahsili için bir protokol imzaladı.

Protokol imza törenine Belediye Başkanı Kasım Karahan, Yapı ve Kredi Bankası Simav Şube Müdür Yardımcısı Cafer Şen katıldı. Belediye Başkanı Kasım Karahan, imzalanan protokol ile jeotermal ve su abonesi tahsilâtlarında bir rahatlama olacağını söyledi.

Karahan,”Bundan sonra isteyen jeotermal ve içme suyu abonelerimiz ellerinde herhangi bir fatura ile Yapı ve Kredi Bankasına gittikleri takdirde, otomatik ödeme talimatı verebilecekler. Belediyemiz ile Yapı ve Kredi Bankası arasında yapmış olduğumuz bu sözleşme ile bundan sonra vatandaşımız jeotermal ve içme suyu ödemelerini daha rahat bir şekilde yapabilecekler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatandaşımıza çok ciddi bir kolaylık olduğunu düşünüyorum. Yapı ve Kredi Bankamızın çok değerli Şube Müdür Yardımcısı Cafer Şen’e, bu işlemlerin yapılışı sırasında personeli ile birlikte göstermiş olduğu yakın ilgiye de teşekkür ediyorum”dedi.

Daha sonra protokol imza edildi. Yapı ve Kredi Bankası Simav Şube Müdür Yardımcısı Cafer Şen,” Simavlıları bankamıza bekliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 09:26:03
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 10:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?