19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Panayır bitti çöpü kaldı

PANAYIR BİTTİ ÇÖPÜ KALDI

26 Temmuz tarihinde başlayan 79. Simav Panayırı 4 Ağustos tarihinde sona erdi. Panayır alanındaki işyerlerini boşaltan yerli ve yabancı esnaflar arkalarında dağlar gibi çöp yığınları bırakıp ilçeden ayrıldı. Panayırcı esnafının arkasında bıraktığı çöp yığınlarına Simav belediyesiyle birlikte vatandaşlarda tepki gösterdi.

Yaklaşık 520 esnafın arkasında bıraktığı çöp yığınlarının geçmiş dönemlerdeki panayırlarda da yaşadıklarını dile getiren Simav Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Eraş, tüm uyarılara rağmen esnafların arkasında çöp yığınları bırakıp gitmelerine engel olamadıklarını bildirdi.

Her esnafın kendi tezgahının bulunduğu temizlemesi halinde bu çirkin görüntülerin yaşanmayacağını dile getiren Simav Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Eraş,” Panayır yaptığımız Bin 900 dekarlık yeşil alan Simav halkı için çok büyük bir önem arzediyor. Şehir merkezinin hemen bitişiğinde yeşil bir alanın böyle çöp yığınları görüntüsü vermesi hoş karşılanmıyor. Biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Ancak çöp yığını bıraktığını tespit ettiğimiz esnaflar hakkında yasalar çerçevesinde cezai işlem uygulayacağız. Gelecek yıl panayır yer satışlarında bu durum göz önünde bulundurulacak” şeklinde konuştu.

PANAYIR BİTTİ ÇÖPÜ KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 17:15:03
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 18:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?