22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİMAV - KÜTAHYA

Panter Aslı gole geçit vermiyor

Kütahya'nın Simav Panayırı renkli görüntülere sahne oluyor. Doğal çim üzerine kurulu seyyar alış veriş merkezlerinden vatandaşlar ucuz alış veriş yapmayı tercih ederken, gençler lunaparkta eğlencenin doruğuna ulaşıyor.

Gençler lunaparkta kalesinde devleşen iki çocuk annesi kaleci Aslı'ya büyük önem gösteriyor. Nizami ölçülerdeki kalesinde üç penaltı atışının üçünü de gole çevirenlere çeşitli hediyeler sunan Aslı Danışoğlu (23), futbol tutkunu Simavlı gençlerin ilgi odağı oluyor.

Simav Panayırı'na Tokat'ın Niksar ilçesinden gelen 23 yaşındaki iki çocuk annesi Aslı Danışoğlu, "Bana gol atacak babayiğit daha anasının karnından doğmadı" dedi. Futbola karşı aşırı ilgi duyduğunu belirten Aslı, "Anam beni kaleci olarak doğurmuş" diye konuştu.


2 YTL karşılığında koruduğu kalesine üç penaltı atışının tamamını gole çevirenlere çeşitli armağanlar sunan Aslı Danışoğlu, "Bu güne kadar gol atma başarısı gösteren Simavlı genç çıkmadı. Penaltı atışının ikisinin gole dönüşmesine izin veririm ama üçüncüsüne asla" diyerek iddialı konuştu.

En büyük idealinin büyük bir takımın kalesini korumak olduğunu ifade eden Aslı, "Bayan oluşum buna engel oluyor. Memleketim Tokat'ta bazı futbol takımlarından transfer teklifleri alıyorum ancak benim için en ideali Türkiye'nin değişik bölgelerinde açılan panayır ve fuarları gezerek bol para kazanmak" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 21:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?