27
Mayıs
2024
Pazertesi
SİMAV - KÜTAHYA

PTT 169. yılını kutladı

SİMAV'DA PTT'NİN KURULUŞUNUN 169. YILI

Kütahya’nın Simav PTT’si kuruluşunun 169. yılını sade bir törenle kutladı. Saat 09.30 da Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunan PTT Simav Şube Müdürü Gürsel Över, daha sonra gazetecileri makamında kabul ederek çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Köklü bir tarihi geçmişe ve zengin bir kültürel mirasa sahip olan PTT’nin bu yıl 169. kuruluş yıldönümü kutlamanın heyecanı içerisinde bulunduklarını anlatan Över, 7 gün 24 saat vatandaşlara hizmet sunduklarını dile getirdi. Över, PTT’nin kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne kadar vatandaşlara en iyi hizmeti sunma yolundaki özverili çalışmaları sonucu toplumda saygın ve onurlu bir yer edindiklerini vurguladı. Över, alanında gittikçe devleşen bir kurumun mensupları olarak geride bıraktıkları 169 yılı birlik beraberlik içerisinde kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Vatandaşlara, kamu kurum ve kuruluşlarına, öğrencilere, mektup, kargo, elektrik, telefon fatura tahsilatı, havale, posta çeki kabul-ödeme, banka kredi tahsilatı gibi hizmetleri 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde sunmaya çalıştıklarını dile getiren PTT Simav Şube Müdürü Gürsel Över, şubedeki işlemlerin emsallerine göre çok daha az bir sürede gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Över ayrıca, PTT’nin 169. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 4 Eylül İlköğretim Okulunda bazı öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 14:51:04
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 15:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?