22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİMAV - KÜTAHYA

Şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

Kütahya'nın Simav Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı, gazilere ve şehit ailelerine iftar yemeği verdi.


Eynal Kaplıcaları Restoran'da düzenlenen yemeğe Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, Belediye Başkanı Rıza Özdemir, Garnizon Komutanı Üsteğmen Bora Taşdelen, Cumhuriyet Savcıları Tuncay Yardımcıoğlu ve Recai Bilgin, Askerlik Şubesi Başkanı Pers. Kd. Başçavuş Yurdaer Karaca, İlçe Müftüsü Şükrü İkiz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çetin Balamur ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Yemekte protokol kuralları uygulanmadı. Kaymakam Samet Ercoşkun, Başkan Özdemir ve Garnizon Komutanı Taşdelen ayrı ayrı masalarda oturarak şehit aileleriyle birlikte sohbet etme olanağı buldu. Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, 70 kişinin katıldığı yemekte kısa bir konuşma yaptı. Kaymakam Ercoşkun, "Simav Kaymakamlığı olarak acılarınızı paylaştığımızı özellikle bilmenizi istiyoruz. Bu ülke için yakınlarını kaybetmiş olan sizlerle birlikte olduğumuzu ve hep olacağımızı, yaşamın zorluklarını paylaştığımızı, kol kola ve omuz omuza vererek her şeyin üstesinden gelebileceğimizi asla unutmayın" diye konuştu.


İftar yemeğinde konuşan şehit Senayi Akdağ'ın babası Cafer Akdağ, "Bu coğrafyada yaşadığımız müddetçe düşmanlarımız bizi rahat bırakmayacaktır. Allah, kahramanlığı dünyada tek millete nasip etmiştir. O da aziz Türk milletidir" dedi. Kaymakam Ercoşkun ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bora Taşdelen'e destekleri için teşekkür eden Akdağ, "Kaymakamımız Samet Ercoşkun başta olmak üzere tüm protokol üyelerimize şükranlarımızı iletiyorum. Simav'ın çok değerli bürokratları ne zaman istesek yanımızda oldu,
bize gönlünü açtı. Şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 06:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?