24
Mayıs
2024
Cuma
SİMAV - KÜTAHYA

Servis sorunu çözüldü

TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİN SERVİS SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kütahya Simav’da Dağardı İlköğretim Okulundaki taşımalı eğitim gören 240 öğrencinin servis sorunu dün akşam çözüldü. Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile her konuda anlaşan iki servis şirketinin taşıma işlemlerine başlaması sonucu 240 öğrenci geç de olsa okullarına kavuştu.

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, 23 araç ile 24 köyden alınan 240 öğrencinin Dağardı İlköğretim Okuluna taşınması hususunda İlçe Milli Eğitim ile iki servis şirketi arasında hiçbir problemin kalmadığını ve taraflar arasında imzalanan sözleşme gereğince öğrencilerin bu gün sabah saatlerinde köylerinden alınarak ilçenin en büyük taşıma merkezi konumundaki Dağardı İlköğretim Okuluna getirildiğini bildirdi. Kaymakam Ünal, ders saatinin bitmesiyle öğrencilerin akşam saatlerinde de köylerine servis araçlarıyla gönderileceğini kaydetti.

Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, devletin asli görevinin vatandaşın her türlü sorununu çözmek olduğunu, taşımalı eğitim konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile servis şirketleri arasındaki parasal yönde önceden yaşanan bazı pürüzlerin Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ve siyasilerin araya girmesiyle mutlu bir şekilde sonuçlanmış olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 14:28:02
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 17:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?