16
Mayıs
2024
Perşembe
SİMAV - KÜTAHYA

Simav polisine vatandaş desteği

Kütahya'nın Simav İlçesi'ne, devlet-millet işbirliği ile Emniyet Müdürlüğü'ne hizmet binası yapılıyor. 

Vatandaşlardan sağlanan destek ile 101 Evler Mahallesi Çevreyolu üzerinde 350 metrekarelik bir alan üzerine yaptırılan 3 katlı hizmet binasının kaba inşaatının tamamlandığını belirten Simav İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, "Simavlı hizmet binamızın kaba inşaat için verdiği sözünü tuttu.

Taahhüt ettiği 190 bin YTL tutarındaki nakdi ve ayni yardımlarını gününden önce yerine getirerek kaba inşaatını tamamladı. Hizmet binamızın 2007 yılının ortalarında hizmete girebilmesi için Emniyet Vakfımızdan yardım talebinde bulunduk. Keşfini yaptılar. Vakıftan ve bakanlıktan sağlanacak ödeneklerle inşaatı en kısa sürede tamamlayarak hizmet verdiğimiz hükümet binasından en kısa sürede taşınmak istiyoruz" dedi. 

Simav İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver hizmet binasına ayni ve nakit yardımda bulunan Simav halkına, kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiklerini belirterek, "Devlet-millet işbirliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Simav'da bu güne kadar yapılan devlet yatırımlarının tamamında vatandaşların desteği ön sıralarda geliyor. Hizmet binamızın kaba inşaatı için bu güne kadar 190 bin TL tutarında nakit veya malzeme yardımında bulundular. Binanın kalan kısımlarını Emniyet Vakfı ve İçişleri bakanlığımızdan sağlanacak ödeneklerle tamamlayacağız. Böylelikle Kütahya'nın ilçeleri arasında kendisine ait hizmet binası olmayan ilçe kalmamış olacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 12:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?