29
Mayıs
2024
Çarşamba
SİMAV - KÜTAHYA

Simav şantiyeye döndü

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir, Simav'ı hak ettiği yere getirebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.


Kekliktepe Mahallesi başta olmak üzere Karşıyaka ve Acembaba Mahallelerinde Jeotermal öncelikli yol, içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı hizmetleri ile kentin adeta şantiyeye döndüğünü anlatan Özdemir, belediye olarak bir yandan alt yapı çalışmalarını sürdürürken bir yandan sosyal belediyeciliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirmeye özen gösterdiklerini söyledi. Belediye çalışmalarının şu anda kentin dört bir yanında sürdüğünü ifade eden Özdemir, bütün planlarını Simav'ı Türkiye'nin en modern kentlerinden birisi haline getirmeye yönelik olduğunu vurguladı.
Yapılan hizmetlerle amaçlarının oy toplamak değil, halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan başkan Özdemir, belediyenin eski dönemlere oranla çok iyi bir konumda bulunduğunu, halka hizmet eden, yatırım yapan ve sorunları birer birer çözen belediye haline geldiğini söyledi.


Simav'da yapılanların halk tarafından iyi takip edildiğini ifade eden Özdemir, hizmetleri Simav'ın geleceğine yönelik olarak gerçekleştirdiklerini yatırım yapmadan önce kılı kırk yararak hesap yaptıklarını söyledi. Simav'ı canlandırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatan Özdemir, Simav'ı kirlilikten kurtaracak Arıtma Tesisinin de önümüzdeki günlerde hizmete alınması için sürdürdükleri çalışmanın son aşamaya geldiğine değindi." Arıtma Tesisine büyük önem veriyoruz. Simav'ı ve adını verdiği Simav Çayı ile Simav Ovasını kirlilikten mutlak surette kurtaracağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 13:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman karatan IP: 88.236.21.xxx Tarih : 28.11.2008 22:09:55

başkanımıza güveniyoruz ve ona tam destek veriyoruz teşekkürler başkanım