20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİMAV - KÜTAHYA

Simav'a ikinci cenaze aracı

Kütahya'nın Simav Belediyesi, mevcut cenaze aracının yetersiz kalması üzerine ikinci cenaze aracı satın aldı. 3 cenazenin aynı anda taşınabildiği klimalı yeni araç, Cumhuriyet Meydanı'nda halka tanıtıldı.


Simav Belediye Başkanı Rıza Özdemir, "İster zengin olsun ister fakir, o acılı günlerinde insanlar arkalarında bir destek görmek ister. İşte bu noktada devreye belediye hizmetleri girer. Biz Simav Belediyesi olarak vatandaşlarımıza cenaze yıkama aracımızı, cenaze nakil aracımızı, hatta otobüslerimizi ücretsiz olarak tahsis ediyoruz. Araçlarımızla cenazeleri evlerinden alıyor, önce camiye ardından da mezarlığa kadar götürüyoruz" dedi.

55 bin YTL'ye malolan yeni cenaze aracı ile ilçe dışındaki hemşerilerine de hizmet verebileceklerini ifad eden Özdemir, "Klimalı ve son teknolojik yeniliklerle donatılmış yeni cenaze aracımızla bundan böyle ilçe dışında vefat eden ancak Simav'da toprağa verilmek isteyen vatandaşlarımızın son arzularını da yerine getirebileceğiz. Cenaze sahibi vatandaşlarımızın sıkıntıları sona erecek" şeklinde konuştu.

..
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 12:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan acar IP: 88.241.182.xxx Tarih : 11.06.2008 18:10:48

allah razı olsun ama bu araç için çok geç kalındı bu araç az bile eski araba zaten hurda kendisi cenaze olmuş bitane daha alınması şart