20
Mayıs
2024
Pazertesi
SİMAV - KÜTAHYA

Simav'da eğitim seferberliği başladı

Simav’da eğitim alanında elde edilen başarıyı yeterli görmediğini bildiren Özdemir, ilçe merkezi ve köylerde okuyan tüm son sınıf öğrencilerinin her ay sınavdan geçirileceğini ifade etti.

İlçede eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sınav, rehberlik, velilerle iş birliği, hizmet içi eğitim, kültür, kurs ve etütler başlığıyla komisyonlar kurulduğunu açıklayan Özdemir, "İmtihan sonuçlarını titizlikle takip edeceğim. Sınıfında başarı oranını artıramayan öğretmenleri ve idarecileri sonuçlardan sorumlu tutacağım. Heyecanını kaybetmiş öğretmen ve idarecileri sistemin dışına çıkarmak için kanuni yollara başvuracağım. İlçede eğitim alanında başarının artması için öğretmen ve öğrencilere her türlü maddi ve manevi yardıma hazırım. Ayrıca sınav komisyonunda yer alan merkez ve belde belediye başkanları da başarılı öğretmen, idareci ve öğrencilere maddi ve manevi yardımda bulunacaklar" diye konuştu.

Özdemir, ilçede eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için geceli gündüzlü çalışacaklarını, kapısının 24 saat eğitimcilere açık olacağını bildirdi

iha-simav
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2004 Çarşamba 14:02:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?