17
Mayıs
2024
Cuma
SİMAV - KÜTAHYA

Simav'da ilginç seçim yarışı

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar seçmenlerinden oy alabilmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor.
İlçe merkezindeki Muradınlar Mahallesi'ne giden DYP Simav Belediye Başkan adayı Hüseyin Cihan, seçmenlerine helva dağıttı ve oy istedi. Cihan, hazırlattığı helvaları meydanda vatandaşlara dağıttı. Vatandaşlar helvaları, "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, tatlı bir gelecek, benimle gelecek "diyen Hüseyin Cihan'ın elinden aldı.
Simav halkının tatlıyı çok sevdiği için böyle bir yönteme başvurduğunu belirten Cihan, "Simav'da düğünlerde sünnetlerde ve özel davetlerde helvanın özel bir yeri vardır. Helva olmazsa olmaz yiyeceklerimizin arasındadır. Bu yüzden ben de kazanlar dolusu helva yaptırıp vatandaşlara ikram ettim. Hiç değilse akşam yemeğinde sofraları tatlandı" dedi.
Cihan, "Gördüğüm ilgi beni çok mutlu etti, moral buldum. Muradınlar Mahallesi'nin seçimlerde özel bir yeri vardır. Bu mahallede çoğunluğu sağlayan seçimi kazanır. Vatandaşların coşkusu umutlarımı daha da artırdı" diye konuştu.
KÜTAHYA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2004 Perşembe 22:07:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?