18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Simav'da takdirlik okul

Kütahya Valisi Osman Aydın, Simav’a bağlı Öreyler Beldesi İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin eğitim, sosyal ve kültürel alanda elde ettikleri başarılar nedeniyle okul yöneticilerine takdir belgesi gönderdi.

Vali Osman Aydın başarı belgesi düzenleyerek, okul idarecilerine gönderdi. Aydın, "Gösterdiğiniz bu başarıdan dolayı kurum çalışanlarına teşekkür eder, yararlı çalışmalarınızın bundan böyle de devam etmesini dilerim" dedi.

 Okul Müdürü Eray Adıgüzel, başarı belgesinin kendilerine moral olduğunu belirterek, "Valimiz Osman Aydın’ın gönderdiği başarı belgesi 6 sınıf öğretmenimiz ile 5 branş öğretmenimiz üzerinde bir doping etkisi yapmıştır. Şimdi öğretmenlerimiz ders bittikten sonra da evlerine gitmeyerek öğrencileri ücretsiz olarak LGS sınavlarına hazırlıyorlar. Şu anda ilçede ikinci sırada bulunuyoruz. Ancak bunu yeterli görmüyoruz. Hedefimiz ilçe birinciliği" diye konuştu.

Simav Kaymakamı Günay Özdemir de, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Uzun ile birlikte okulu ziyaret ederek, öğretmenleri tebrik etti.

simav
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 13:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?