16
Mayıs
2024
Perşembe
SİMAV - KÜTAHYA

Simav'da terör sebebiyle şenlik iptal edildi

Kütahya'nın Simav ilçesinde Ulusal Kestane Festivali münasebetiyle 3 Kasım Cumartesi günü düzenlenmesi planlanan halka açık Latif Doğan konseri, yaşanan terör saldırıları sebebiyle iptal edildi. 

Simav Kaymakamı Samet Ercoşkun, yaptığı açıklamada, bu yıl ilçede 3 ve 4 Kasım tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Birinci Ulusal Kestane Festivali'nin 23 Kasım Cumartesi akşamki bölümünde Kapalı Spor Salonu'nda ünlü türkücü Latif Doğan'ın vereceği ücretsiz halk konserinin terör saldırıları sebebiyle iptal edildiğini bildirdi. Kaymakam Ercoşkun, önceden yapılan anlaşma gereği ünlü sanatçının festival tarihlerinde Simav'a gelerek tanıtım filmi ile ilgili çekimleri gerçekleştireceğin,i fakat konser vermeyeceğini belirterek, "Sanatçı, çektiği tanıtım filmlerini televizyonlarda kendisinin yaptığı programlarda daha sonra gösterecek" dedi. 

Son günlerde Hakkari başta olmak üzere yurdun dört bir yanından gelen acı haberlerin Türk milletinin yüreğini dağladığını ifade eden kaymakam Ercoşkun, "Simav halkı olarak hain saldırıları nefretle kınıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 13:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?