28
Mayıs
2024
Salı
SİMAV - KÜTAHYA

Simavlı eğitimciler biraraya geldi

Simav İlçesi'nde eğitimciler, eğitim ve öğretimin kesintisiz ve eksiksiz yürütülmesi, bölgedeki okullar arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanması amacıyla Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi'nin başkanlığında Eynal Kaplıcaları Gazinosu'nda bir araya geldi. 

Orta Öğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nda (OKS) geçen yıl elde edilen yüzde 62'lik başarı oranıyla Kütahya başta olmak üzere birçok büyük il ve ilçeyi geride bırakarak, Türkiye genelinde ilk üç arasına girmeyi başardıklarını hatırlatan Şirikçi, "Önemli olan yükseklerde tutunmaktır. 2006-2007 eğitim yılında hedefimiz OKS ve ÖSS'de daha büyük başarılara imza atmaktır. Bunun için sizlere güveniyorum" dedi. 

İlk ve ortaöğretim kurumları ile bazı özel okul yöneticilerinin katıldığı Danışma Kurulu toplantısında eğitimcilere seslenen Şirikçi, "Eğitim yönünden Simav'da hiçbir sıkıntımız kalmadı. Öğretmen açığımızı kapattık. Hiç bir okulda boş geçen dersimiz yok. Bu açığın kapanmasında kendi okulundaki dersinden sonra başka okullarda derslere giren fedakar ve vefakar öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.
İha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 14:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?