18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Sokakta animasyon gösterisi

SİMAV SOKAKLARINDA ANİMASYON GÖSTERİSİ

Kütahya’nın termal turizmde iddialı ilçesi Simav, da belediyenin organizasyonunda Kültür Bakanlığına ait animasyon ekibinin sokaklarda sergilediği şovlar miniklerden büyük ilgi görüyor.

Her akşam ayrı bir sokakta düzenlenen animasyon gösterilerini izlemek için anneleriyle birlikte meydanları dolduran minikler gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Kültür Bakanlığına ait 5 kişilik animasyon ekibinin hafta içi Simav’ın sokaklarında çocuklara, hafta sonları da dünyaca ünlü Eynal Kaplıcalarında konaklayan yerli ve yabancı turistlere yönelik gösteriler düzenlediklerini söyledi. Hemşerilerinin animasyon gösterilerine ilgi göstermesinin kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Kasım Karahan, ilçede ilk kez gerçekleştirdikleri animasyon gösterileri için kendilerine destek veren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile üst düzey bürokratlara teşekkür ettiğini söyledi.

Animasyon gösterilerini ilk kez izleme fırsatı bulan Simavlı miniklerle ailelerinin mutluluklarının gözlerinden okunduğunu dile getiren Karahan,” 2010 turizm sezonu Simav açısından son derece renkli geçiyor. Bin 200 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcalarındaki konaklama tesislerimizde doluluk oranı yüzde 100 oranında. Her şey mükemmel gidiyor. Kültür Bakanlığına ait 5 kişilik animasyon ekibimizin de bize destek vermesiyle bir yandan Simav halkı, bir yandan da tatil için Simav’ı tercih eden konuklarımız birbirinden ilginç şovlarla gönüllerince güzel bir tatil geçirme fırsatı buluyor. Bu tür etkinliklerimize gelecek yıllarda da devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

SİMAV SOKAKLARINDA ANİMASYON GÖSTERİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 11:54:00
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 20:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?