26
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Sürücü kursu tatile gönderiyor

Kütahya'nın Simav ilçesinde 14 aydır faaliyet gösteren Özel Garanti Sürücü Kursu, ehliyet almak için kendilerine başvuran başarılı sürücüleri yıldızlı otellerde tatil ile ödüllendiriyor.

Sürücüleri başarıya özendirmek için geçen yıl başladıkları uygulamanın olumlu sonuçlar vermesi üzerine geleneği bu yıl da devam ettirdiklerinin altını çizen Özel Garanti Sürücü Kursu Müdürü Binnur Arık, bu sayede geçen yıl iki, bu yıl da bir sürücünün Kuşadası Otel Center'de konaklama ödülü kazandıklarını söyledi.

Geçen yılın başarılı sürücüleri Duygu Çifci ve Azime Orhan'ı tatil cenneti Kuşadası'nda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını anlatan Arık, bu yılki başarılı sürücü Yusuf Yalçın'ın Kuşadası Otel Center'de yerlerinin ayrıldığını ve istediği tarihte tatillerini geçirebileceklerini kaydetti.

Simav'da sürücüler arasında başarı oranını artırmaya yönelik uygulamayı kendileri dışında diğer sürücü kurslarının da hayata geçirmelerinden yana olduklarının altını çizen Arık, uygulama sonuçlarının sürücüleri başarıya götürdüğünü kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 15:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?