25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

SYDV'de kupon dönemi

SİMAV SYDV’DE KUPON DÖNEMİ

Kütahya Simav Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, muhtaç ailelerin istediğini dilediği yerden alabilmesi için yeni bir dönem başlattı. Vakıf Başkanı Kaymakam Cengiz Horozoğlu, eskiden olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin eline para yerine kupon verdiklerini ve bu kuponların Simav ilçe merkezi, belde ve köylerindeki gıda, kırtasiye ve giyim malzemelerini fatura ve perakende fişi düzenleyerek satan her yerde geçtiğini söyledi.

Kupon sisteminin esnaflar arasındaki haksız rekabeti de önlediğine dikkat çeken Kaymakam Cengiz Horozoğlu, “Kupon sahibi ihtiyacını dilediği esnaftan alabiliyor. Esnaf da elindeki kupon ve faturasıyla birlikte Vakfımıza gelerek bedelini tahsil ediyor” dedi.

Vakıf Başkanı Kaymakam Cengiz Horozoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verdikleri kuponların tütün ve alkollü içecekler haricinde her türlü gıda, kırtasiye ve giyim malzemeleri satışı yapan yerlerde geçtiğini ve kuponların üzerinde kişinin adı, soyadı, adresi ve kimlik bilgilerinin yer aldığını kaydetti. Simav Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında yeni başlayan kupon dönemi ihtiyaç sahiplerini de memnun etti. Simavlı muhtaç aileler yeni dönem sayesinde ihtiyaçlarını istedikleri yerden özgürce alma imkanı sağlayan Vakıf Başkanı Kaymakam Cengiz Horozoğlu ile Vakıf Mütevelli Heyeti ve Vakıf Müdürü Çetin Balamur için hayır duasını eksik etmediklerini bildirdiler.

SİMAV SYDV’DE KUPON DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 09:43:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 12:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?