25
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Temiz sokak ödülleri verildi

TEMİZ SOKAK ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kütahya Simav Belediyesi'nin önderliğinde sivil toplum örgütlerinin de katkılarıyla ilçede ilk kez düzenlenen “En Temiz Sokak Yarışması” nda dereceye girenler mahalle sakinlerine ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Belediye Başkanı Kasım Karahan, jürinin sokakları gezerek titiz bir çalışma sonrası tespit ettiği En temiz sokak Yarışmasında birinciliği Cuma Mahallesi Lale sokak, ikinciliği Yeni Mahalle, yeni Mahalle Sokak, Üçüncülüğü de Karakür Mahallesi Alparslan Gazi Sokak sakinlerinin kazandığını bildirdi. Ödül olarak mahalle sakinlerine temizlik malzemesi takdim eden Belediye Başkanı Kasım Karahan “Türk Kültüründe temizlik her zaman ön plandadır. Eskiden kadınlarımız evlerinin önünde oturup sohbet ediyorlardı ve herkes kapısının önünü sürekli temizliyordu. Bizde bu temizlik alışkanlığını geri kazandırmak için bu yarışmayı düzenledik. Umarım yarışma amacına ulaşmıştır. Yarışmaya katılan tüm mahallelere teşekkür ediyorum” dedi.

Ödüllerini Belediye Başkanından teslim alan mahalle sakinleri de böyle bir yarışma düzenlediği için Simav Belediye’sine teşekkür etti, bir sonraki yarışmada yeniden kazanmak için kolları sıvadıklarını bildirdi.

TEMİZ SOKAK ÖDÜLLERİ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 13:16:04
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 13:20:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?