18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Vergi rekortmenlerine ödül

VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL

Kütahya Defterdarlığı, Simav’ın 2008 yılı Kurumlar ve Gelir vergisi rekortmenlerini plaketle ödüllendirdi. Kütahya Defterdarlığı tarafından gönderilen plaketlerin Simavlı vergi rekortmenlerine takdimi ile ilgili Simav Vergi Dairesinde tören düzenlendi.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)’nda destek verdiği ödül törenine Simav Vergi Dairesi Müdürü Necmettin Dağlı, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Simav Malmüdürü Mehmet Açıkgöz ile vergi dairesi personeli katıldı. Simav vergi Dairesi Müdürü Necmettin Dağlı, verginin sadece mükellefleri ilgilendiren bir konu olmadığını, vatandaşlara da büyük görevler düştüğünü söyledi. Verginin kamu yatırımlarının temeli olduğunu vurgulayan Dağlı, "Vergi haftasının amacı verginin önemini vurgulamak, toplumda daha sağlıklı bir vergi bilincini oluşturmak ve vergiye karşı gönüllü uyum alışkanlıklarını yaygınlaştırmaktır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 2008 yılında Kurumlar ve Gelir Vergisi'nde rekortmenlere ödülleri verildi. Kurumlar Vergisi'nde; Şaphane Dostel Alüminyum Sülfat Sanayi, SETAŞ Anonim Şirketi, Kazcıoğlu Otomotiv. Gelir Vergisi Şampiyonları ise; İnşaat Mühendisi Mehmet tepe, Eczacı Oya Ozan ve Eczacı Metin İnal. Kira gelirlerinde işadamı Nurullah Koyuncuoğlu, Turgut Şahbazoğlu ve Muzaffer Çıplak.

VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 12:32:05
Güncelleme :1 Mart 2010 Pazartesi 18:48:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?